Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Coating en spuitpleister

 

DIC past brandwerende staalcoating en spuitpleisters toe op stalen constructies. Hiermee worden eenvoudig moeilijke en complexe instructies brandveilig gemaakt, die in óf uit het zicht kunnen blijven.

Het coatingsysteem bestaat uit een hechtprimer waarop een brandwerende isolatielaag wordt aangebracht, die wij op – elke gewenste – kleur kunnen afwerken. Maar niet alleen dat. De afwerklaag beschermt ook tegen vocht én veroudering van de isolatielaag, is naadloos en heeft dunne isolatiediktes. De brandwerende spuitpleisters daarentegen zijn vezelvrije cementgebonden pleisters. De voordelen hiervan? Ook deze zijn naadloos, erosiebestendig, geluidsabsorberend en bluswaterbestendig!

De coatings en spuitpleisters van DIC zijn geschikt voor een brandwerendheidseis variërend van 30 tot 120 minuten. Daarnaast zijn de coatings en spuitpleisters getest volgens de TNO/Efectis ISIB, IFC en/of anderen. De spuitpleisters zijn ook getest voor het opwaarderen van (staalplaat)betonvloeren, voorgespannen betonvloeren en geprofileerde staaldaken.