Over ons

DIC Brandwering: specialist in brandveiligheid

DIC Brandwering. Dertig jaar geleden opgericht met als doel te specialiseren in de markt van brandwerende voorzieningen én een wezenlijk onderdeel te zijn van brandpreventie- en beheersing (waarvoor de wetgever nadrukkelijk in regelgeving voorziet). Of dat is gelukt? Geen idee! Nee, zonder grappen; dat is gelukt! DIC wordt hierdoor, bij voorkeur, al vroeg in het project betrokken om een optimaal advies op maat te geven.

Het resultaat? Maximaal effect en noodzakelijke werkzaamheden die naadloos op elkaar aansluiten. DIC is daarbij niet alleen actief in de bouwsector, maar ook in de industrie en offshore. Hiervoor voeren wij verschillende werkzaamheden uit. Van brandwerende spuitpleisters tot aan plaatmaterialen, coatings en brandwerende doorvoeringen.

Neem contact op

Waarom kiezen voor DIC 

DIC Brandwering is gespecialiseerd in brandwerende voorzieningen en een wezenlijk onderdeel van brandpreventie- en beheersing. Daarbij hebben wij marktconform opereren hoog in het vaandel staan. Het opbouwen van langdurige relaties en het bieden van hoogwaardige service speelt hierbij een grote rol. Wat wij daarbij misschien nog wel het belangrijkst vinden? Humor, plezier in ons werk en enthousiasme! DIC is namelijk meer dan alleen brandwerende afwerking. Voor ons is een dag niet gelachen… een dag niet geleefd.

 

  • Kennis over alle toepassingen en producten in het vakgebied
  • Marktconform opereren
  • Hoogwaardige service waar eerlijkheid de basis vormt
  • Langdurige relaties
  • Humor, plezier en enthousiasme

 

Neem contact op

Landelijke
dekking

DIC Brandwering is gevestigd in het mooie Brabantse Eersel en in Roosendaal. Maar dit betekent niet dat wij alleen in Brabant opereren. Wij bieden namelijk landelijke dekking. Hoe? Met de oprichting van PWD. Een combinatie van drie bedrijven, Perfect Fire Control, WBA en DIC,  die gevestigd zijn in het noorden, midden en zuiden van Nederland. Hierdoor kunnen wij snel handelen en schakelen en zijn wij altijd bij u in de buurt.

 

 

Groningen

Het Stadhuis van Groningen

  • Bekleding
  • Compartimentering
  • Doorvoeringen

De P, W en D